‭+36 30 384 5534‬

iroda@viatisa.com

Web Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Logo Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Web Development

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

White Labeling

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

VIEW ALL SERVICES 

Üdvözöljük a ViaTisa applikáció letöltés oldalán!

Köszönjük, hogy letölti az applikációnkat! A ViaTisa App segítségével könnyen és gyorsan találhatja meg a legfontosabb információkat a térség turisztikai attrakcióiról, és választhatja ki az Önnek szimpatikus kirándulási helyszíneket! Az applikáció letöltése egyszerű és gyors, és a szolgáltatásaink egyszerűen használhatóak, így garantáltan pozitív élményben lesz része. Az applikációnkat folyamatosan fejlesztjük és frissítjük, hogy mindig a lehető legjobb élményt nyújtsuk Önnek, ezért örömmel fogadjuk értékelését, visszajelzéséet is!. Élményekben gazdag utazást kívánunk!

24/7

Elérhetőség

10000+

információ

100%

GPS-alapú navigáció

1000+

Attrakció egy helyen

Üdvözöljük ViaTisa applikáció letöltés oldalán!

Nagyon örülünk, hogy döntött úgy, hogy letölti az applikációnkat. Az applikációnk segítségével könnyen és gyorsan találhatja meg az álmai nyaralását és felfedezheti a világ leglenyűgözőbb helyeit. Az applikáció letöltése egyszerű és gyors, és a szolgáltatásaink egyszerűen használhatóak, így garantáltan pozitív élményben lesz része. Az applikációnkat folyamatosan fejlesztjük és frissítjük, hogy mindig a lehető legjobb élményt nyújtsuk Önnek, és hogy segítsünk a világ felfedezésében. Köszönjük, hogy letöltötte az applikációnkat, és reméljük, hogy élményekben gazdag utazásokat fog szervezni velünk!

24/7

Elérhetőség

10000+

információ

100%

GPS-alapú navigáció

1000+

Attrakció egy helyen

Térségi információk, útvonaltervezés, helyfoglalás, időjárás, helyi érdekességek, közösségi funkciók – mind egy alkalmazásban!

Egy térségi turisztikai alkalmazás (applikáció) számos előnnyel járhat mind a turisták, mind a helyi lakosok számára. Az alábbiakban felsorolunk néhány indokot, hogy miért érdemes letölteni és használni applikációnkat:

  1. Gyors és egyszerű hozzáférés: Térségi turisztikai applikációnk azonnali hozzáférést biztosít a ViaTisa térség legfontosabb turisztikai információihoz, útvonaltervezőkhöz, attrakciókhoz és programokhoz. Az alkalmazást könnyedén letölthetjük az okostelefonunkra vagy a tabletünkre, így bárhol és bármikor hozzáférhetünk az információkhoz.
  2. Hasznos útvonaltervezők: Applikációnk az útvonaltervezésben is segítséget nyújt: tartalmazza a legfontosabb turisztikai látnivalók, programok és események helyszíneit, valamint azok megközelítési módjait. Így könnyedén tervezhetjük meg a programunkat és nem kell azzal vesződnünk, hogy hol találjuk meg a keresett helyeket.
  3. Interaktív térképek: amelyek megkönnyítik a tájékozódást az adott térségben. Ezek a térképek jelölik a turisztikai látványosságokat, a szálláslehetőségeket, az éttermeket és az egyéb fontos helyszíneket, így nem kell aggódnunk az eltévedés miatt.
  4. Ajánlások és értékelések: ViaTisa applikációnk lehetőséget ad ajánlások és értékelések megosztására is. Így könnyedén tájékozódhatunk arról, hogy más turisták mit ajánlanak a térségben és milyen tapasztalatokat szereztek.
  5. Speciális ajánlatok: Keresse speciális ajánlatainkat, amelyekkel kedvezményes áron vehet részt a helyi programokon, látványosságokon vagy  fogyaszthat éttermekben.