‭+36 30 384 5534‬

iroda@viatisa.com

Web Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Logo Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Web Development

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

White Labeling

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

VIEW ALL SERVICES 

ViaTisa InfoPontok

A térségi turisztikai tájékoztató irodák rendkívül fontos szerepet töltenek be az utazók élményeinek növelésében és az adott térség turizmusának elősegítésében. Ezek az irodák általában helyi szakemberekkel, szakértőkkel dolgoznak együtt, akik nagy ismeretekkel rendelkeznek a térség látnivalóiról, történelméről, kultúrájáról és gasztronómiájáról.

Fehérgyarmati iroda

4900 Fehérgyarmat, Kossuth tér 17.
email: eniprojekt2021@gmail.com
tel: +36303845534

Üdvözöljük az InfoPontban, Fehérgyarmat szívében, a Kossuth téren! Segítünk felfedezni a térség turisztikai látnivalóit, szálláshelyeit és kulináris élvezeteit. Profi csapatunk személyre szabott tanácsokkal és nyomtatott információs anyagokkal áll az Ön rendelkezésére, hogy minden pillanatát élvezhesse itt tartózkodása során. Vegye fel velünk a kapcsolatot emailen: eniprojekt2021@gmail.com, vagy telefonon: +36303845534, hogy megtervezhessük Önnek a tökéletes utazást!

Beregszászi iroda

90202, Beregszász, II Rákóczi Ferenc tér, 6.
tel:+380992623820
email: turisztikaitanacs@gmail.com

Látogasson el hozzánk a Beregszászi InfoPonthoz, ahol a II. Rákóczi Ferenc tér szívében talál minket! Szakértő csapatunk készen áll arra, hogy segítsen Önnek felfedezni a környék turisztikai kincseit, az étkezési lehetőségektől kezdve a kulturális programokig. Térképekkel, nyomtatott információkkal és személyre szabott tanácsokkal tesszük teljessé utazását. Kapcsolatfelvételhez hívjon minket a +380992623820-as telefonszámon vagy írjon nekünk a turisztikaitanacs@gmail.com címre, hogy segíthessünk Önnek a tökéletes útiterv kialakításában!

InfoPontjaink

A térségi turisztikai tájékoztató irodák számos előnnyel járnak az utazók számára, beleértve az információszolgáltatást a turisztikai látnivalókról, a szállásokról, az étkezési lehetőségekről, valamint az idegenforgalmi programokról és rendezvényekről. Az irodák helyi szakemberei segítséget nyújtanak az utazóknak a megfelelő programok kiválasztásában, valamint igény szerint tanácsokkal látják el a látogatókat a helyi kultúra és hagyományok megismeréséhez.

Az irodák nyomtatott információs anyagokat, térképeket biztosítanak az utazóknak.